Cocktail kursus

Under kyndig vejledning fra Joachim Børgesen fra Bartenderiet, venter der en kæmpe oplevelse man kan ta med hjem og ved næste lejlighed imponere sine gæster med.

Joachim har nørdet cocktailkunsten i mere end 15 år, og har haft ansvaret for adskillige festivaler, barer og events gennem årene. Joachim er samtidig en god og tålmodig formidler der sikrer at alle kan være med og lære nye spændende teknikker.

Cocktailkurset er for minimum 8 personer

Pris op til 20 gæster – kr. 725,- pr. gæst
Pris over 20 gæster – kr. 675,- pr. gæst

(for virksomheder ekskl. moms)

Kurset

Udover en god social oplevelse kommer I på kurset til at lære at lave følgende cocktails:

Vi begynder med en Paloma, en ny-klassiker, der er en simpel og forfriskende cocktail lavet med tequila og grapefrugt.

Vi skal også arbejde med en klassiker, Mojito, en cocktail, man ikke kan komme udenom, og som er en simpel og lækker drink, når den er lavet rigtigt. Den kræver forskellige teknikker, som også er nyttige i hjemmebaren. Du kan selv vælge, om du vil fortsætte med at lave den klassiske Mojito, eller om du vil udskifte mynten med salvie & jordbær eller andre urter fra haven.

At kunne shake en cocktail er et bartenders kendetegn, så vi vil arbejde med en shaked cocktail, nemlig en Ginger Passion – en dejlig frisk og frugtig cocktail med passionsfrugt og lycheelikør. Du vil lære at bruge en shaker og vigtigheden af at ramme den rigtige balance i cocktailsmagen.

Det sidste stop er vores whisky-station. Her går vi tilbage til 1930’erne og de amerikanske “speak easy”-barer. Her får du muligheden for at afprøve din tålmodighed med at lave en klassisk Old Fashioned, eller vi kan bruge nogle tricks til at fremskynde processen lidt. Vi har også fundet en flaske vermouth bag baren, så vi kan lave en klassisk Manhattan. To cocktails med næsten det samme indhold, men to meget forskellige typer af cocktails.